eECO – Puterea Naturii - Ecologie si Tehnici Ecologice | eECO.ro | Ecologic vorbind suntem o gramada de compusi naturali ce adunati la un loc creeaza mai multe entitati ganditoare, mai direct spus suntem o echipa de oameni care, in timp, respirand liberi in mijlocul naturii am ajuns sa apreciem mediul inconjurator si sa vedem beneficiile respectarii acestuia in intregime si lucrurilor care ne sunt oferite fara nimic in schimb in fiecare zi, de la energia solara pana la dulcele vant ce ne racoreste pielea vara, si odata cu aceasta realizare a inflorit si dorinta de a impartii aceste cunostinte libere celorlalti. Acea dorinta pur si simplu a dat nastere acestui proiect, acestui portal, acestui mod de informare complet gratuit, pus de noi la dispozitia dumneavoastra.

In ce orase se moare de la poluare?

17 Nov

Poluare

11 300x180 In ce orase se moare de la poluare?In lume mor anual mii de persoane de la boli cauzate de poluare. Conform unui studiu realizat de o revista americana, in fruntea listei de orase poluate se afla chiar Milano. Alte orase poluate ale lumii cu mii de morti anual din cauza ca exista o poluare prea mare sunt Norilsk din Rusia, Ciudad de Mexico, Pittsburgh, Ouagadougou (Burkina Faso), Linfen (China), Tianying (China), Beijing, Los Angeles si Kolkatta (India).

Studiul a fost confirmat de o organizatie italiana care lupta pentru protectia mediului, Legambiente, care sustine ca Milano este orasul care sufera de cel mai mare grad de poluare din lume si ca aici, calitatea aerului lasa mult de dorit, cauzand anual mii de morti datorita bolilor pulmonare si cardiovasculare aparute datorita lipsei de ecologie urbana.

In aceasta statistica privind ecologia urbana si clasamentul pentru orase poluate din intreaga lume a fost inclus si Bucurestiul. In perioada 2004- 2009, cel putin 1000 de oameni au murit din cauza ca aici exista o poluare prea mare. Dintre acestia, 200 erau noi nascuti. Deoarece calitatea aerului este foarte slaba, anul trecut au fost internati 300 de oameni suferind de afectiuni cauzate de poluare. Cel mai des intalnit tip de poluare in Bucuresti este cel cauzat de pulberi in suspensie care afecteaza caile respiratorii.

Formular Comentariu

*Daca vrei sa te muti si ai nevoie de servicii de transport , montaj mobila iti recomandam FederExpress.ro
UP Socials
X

Cine Suntem ?

Ecologic vorbind suntem o gramada de compusi naturali ce adunati la un loc creeaza mai multe entitati ganditoare, mai direct spus suntem o echipa de oameni care, in timp, respirand liberi in mijlocul naturii am ajuns sa apreciem mediul inconjurator si sa vedem beneficiile respectarii acestuia in intregime si lucrurilor care ne sunt oferite fara nimic in schimb in fiecare zi, de la energia solara pana la dulcele vant ce ne racoreste pielea vara, si odata cu aceasta realizare a inflorit si dorinta de a impartii aceste cunostinte libere celorlalti.

Acea dorinta pur si simplu a dat nastere acestui proiect, acestui portal, acestui mod de informare complet gratuit, pus de noi la dispozitia dumneavoastra.

Va multumim pentru vizita si va dorim o zi cat mai pe placul dumneavoastra!