eECO – Puterea Naturii - Ecologie si Tehnici Ecologice | eECO.ro | Ecologic vorbind suntem o gramada de compusi naturali ce adunati la un loc creeaza mai multe entitati ganditoare, mai direct spus suntem o echipa de oameni care, in timp, respirand liberi in mijlocul naturii am ajuns sa apreciem mediul inconjurator si sa vedem beneficiile respectarii acestuia in intregime si lucrurilor care ne sunt oferite fara nimic in schimb in fiecare zi, de la energia solara pana la dulcele vant ce ne racoreste pielea vara, si odata cu aceasta realizare a inflorit si dorinta de a impartii aceste cunostinte libere celorlalti. Acea dorinta pur si simplu a dat nastere acestui proiect, acestui portal, acestui mod de informare complet gratuit, pus de noi la dispozitia dumneavoastra.

Pavaj ecologic

14 Aug

Solutii Ecologice

catpave3 ecological pavers 300x225 Pavaj ecologic Una dintre cele mai populare solutii ecologice in Anglia pare a fi reprezentata de catre placile de pavaj ecologic, ce ajuta la colectarea apei, acestea fiind ideale pentru verile ca aceasta, in care intreaga planeta s-a confruntat cu seceta. Sistemul prin care se realizeaza colectarea apei de catre acest pavaj ecologic este unul destul de simplu, fiind, insa, echipat cu un filtru de apa ce ajuta la curatarea apei, aceasta putand fi folosita la udarea gradinei, spalare sau alte necesitati. BASS, asa cum este cunoscut acest pavaj ecologic, este folosit atat la colectarea apei provenita din ploaie sau zapada, acesta fiind foarte rezistent si putand fi instalat chiar si pe strazi, dar si in intreprinderile sau companiile unde apa folosita curge pe podea, precum spalatoriile auto. Astfel, acest pavaj este una dintre acele solutii ecologice ce nu doar ajuta la mult mai mare economie, pentru cel care o foloseste, dar este si un important sprijin pentru ecologie. Momentan, cercetatorii englezi lucreaza la un alt tip de pavaj ecologic, menit sa colecteze energia exercitata de piciorul uman. Astfel, acest tip de pavaj ecologic, instalat in zonele dens circulate, ar putea colecta o energie capabila sa alimenteze jumatate din Londra, in doar o zi.

Formular Comentariu

*Daca vrei sa te muti si ai nevoie de servicii de transport , montaj mobila iti recomandam FederExpress.ro
UP Socials
X

Cine Suntem ?

Ecologic vorbind suntem o gramada de compusi naturali ce adunati la un loc creeaza mai multe entitati ganditoare, mai direct spus suntem o echipa de oameni care, in timp, respirand liberi in mijlocul naturii am ajuns sa apreciem mediul inconjurator si sa vedem beneficiile respectarii acestuia in intregime si lucrurilor care ne sunt oferite fara nimic in schimb in fiecare zi, de la energia solara pana la dulcele vant ce ne racoreste pielea vara, si odata cu aceasta realizare a inflorit si dorinta de a impartii aceste cunostinte libere celorlalti.

Acea dorinta pur si simplu a dat nastere acestui proiect, acestui portal, acestui mod de informare complet gratuit, pus de noi la dispozitia dumneavoastra.

Va multumim pentru vizita si va dorim o zi cat mai pe placul dumneavoastra!